Menu
Haken / Patronen

Mandala 1 meter haken – Blooming Daisy Mandala uitgebreid!

Wil jij een mandala van 1 meter haken?

Mandala 1 meter haken

Het Blooming Daisy Mandala haakpatroon is alweer een tijdje uit, en erg populair! Het patroon is in eerste instantie ontworpen voor een mandala van 80 centimeter. Maar ik heb een aantal keer de vraag gekregen of het mogelijk is om het patroon uit te breiden zodat de mandala in een ring van 1 meter past. Dat vond ik wel een mooie uitdaging, dus ik ben aan de slag gegaan om het patroon uit te breiden! En het resultaat is nu dus dat het Blooming Daisy Mandala patroon geschikt is voor zowel een mandala van 80 centimeter als een mandala van 100 centimeter.

Op dit moment wordt het patroon nog getest. De verwachting is dat het patroon begin juni beschikbaar is. Kan je niet wachten om alvast aan de slag te gaan? Je zou het huidige patroon (80cm) kunnen aanschaffen. Tot en met toer 36 blijft het patroon namelijk hetzelfde! Dan kan je alvast een begin maken en verder met de overige 10 toeren zodra het geüpdatete patroon klaar is! Als je het patroon via mijn website koopt, ontvang je automatisch een e-mail zodra het geüpdatete patroon beschikbaar is.

Heb je het patroon in het verleden al aangeschaft? Dan hoef je het patroon niet opnieuw te bestellen, je ontvangt automatisch een e-mail met het geüpdatete patroon zodra ‘ie beschikbaar is.

Wacht je liever tot het patroon volledig geüpdatet is? Je kan je hier aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je (naast leuke tips en aankondigingen) ook een mail krijgt zodra het patroon beschikbaar is.

Klik hier om naar het patroon te gaan.

Wat heb je nodig?

Deze blogpost bevat affiliate links. Lees hier wat dat betekent.

No Comments

    Leave a Reply