Menu
Haken / Tips

Houten mandala ring kopen

houten mandala ring kopen

Wil jij weten waar je een houten mandala ring kan kopen? Lees dan snel verder!

mandala crochet pattern

Deze Blooming Daisy Mandala zit in een houten ring van 80cm

Houten mandala ring kopen

Metalen mandala ringen zijn heel makkelijk te vinden. Zo’n beetje iedere hobbyshop verkoopt ze wel. Houten ringen daarentegen zijn wat lastiger te verkrijgen. Toch kan het heel leuk zijn om een houten mandala ring te gebruiken. Naast dat het een heel ander gezicht geeft, scheelt het ook nog eens veel werk omdat je de ring niet hoeft om te haken πŸ™‚

Deze blogpost bevat affiliate links. Lees hier wat dat betekent.

Waar ik mijn houten mandala ringen koop

In mijn zoektocht naar geschikte, houten mandala ringen kwam ik de webshop van SportThieme tegen. Hier verkopen ze houten gymnastiekhoepels voor een redelijke prijs. Deze hoepels zijn perfect om een mandala in op te spannen! Ze zijn te koop in een diameter van 60cm (€11,50), 70cm (€12,95), 80cm (€13,95) en 90cm (€14,95). De verzendkosten bedragen €8, plus een toeslag van €5 euro voor bestellingen minder van €39. Als je dus voor meer dan €39 bestelt, vervalt de toeslag van €5.

SportThieme heeft een vestiging in Nederland, maar de ringen worden vanuit Duitsland verstuurd. Dit, en de grootte van het pakket, zorgt ervoor dat bezorging iets langer duurt. Na het plaatsen van de bestelling, had ik de ringen 2 weken later in huis. Als je deze ringen voor een bepaalde datum nodig hebt, hou er dan dus rekening mee dat je op tijd bestelt.

De ringen zijn gemaakt van beukenhout, en zijn zeer stevig. Het hout is verder onbewerkt en de kleur is naturel. Ik vind de ringen echt super mooi staan!

No Comments

    Leave a Reply