Menu

Levertijd en verzendkosten

Fysieke producten

Na ontvangst van je bestelling doe ik mijn best om deze zo snel mogelijk bij je af te leveren. Verzending vindt meestal binnen 1-2 werkdagen plaats.

De prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van het pakket. De verzendkosten worden getoond voor het afrekenen.

€4,15 voor bestellingen die in een brievenbuspakje passen – verzending met PostNL
€6,95 voor mandala’s < 50 centimeter – verzending met PostNL
€7,95 voor mandala’s < 80 centimeter – verzending met GLS
€11,75 voor mandala’s > 79 centimeter – vernzending met GLS

Zodra het pakket verzonden is, ontvang je een track & trace code. Hiermee kan je zien wanneer de bestelling bezorgd gaat worden. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Digitale haakpatronen

Als je een digitaal haakpatroon bestelt, ontvang je deze direct. Na betalen kom je op een pagina waar een link staat om het patroon (PDF) te downloaden. Daarnaast ontvang je een e-mail met daarin een downloadlink. Als je op deze link klikt, kan je het patroon downloaden en opslaan op je computer, tablet of smartphone.

Niets ontvangen nadat je je bestelling hebt geplaatst? Het komt nog wel eens voor dat de mail in de spam/reclame/ongewenst map terechtkomt. Als de mail daar ook niet te vinden is, stuur dan even een mail naar . Dan zal ik kijken of het e-mailadres correct in het systeem staat en zal ik de mail opnieuw laten versturen.