Menu
Haken / Patronen

Mandala 60 cm haken – Sunlit Spring Mandala haakpatroon

mandala 60 cm haken

Sunlit Spring Mandala - blauwMet het Sunlit Spring Mandala haakpatroon kan je een mandala van 60 cm haken. Maar andere maten ring ook mogelijk, afhankelijk van hoeveel toeren je haakt en welke materialen je gebruikt.

Ben je op zoek naar een leuk haakproject voor de lente? Dan is de Sunlit Spring Mandala misschien wel iets voor jou! Het patroon oogt eenvoudig, maar is zeer veelzijdig. Ga jij voor mét of zonder reliëfsteken? En haak je het hele patroon, of een deel voor een ander resultaat?

Het haken van deze mandala levert niet alleen een prachtig eindresultaat op, maar het is ook een onspannende bezigheid. Het haken van mandala’s is een perfecte manier om stress te verminderen en je creativiteit te stimuleren terwijl je iets moois maakt voor jezelf of om cadeau te geven.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu het Sunlit Spring Mandala haakpatroon en begin met het maken van je eigen prachtige mandala. Of je nu een beginnende haakster bent of al jarenlang ervaring hebt, dit patroon is een geweldige manier om je vaardigheden te verbeteren en een uniek en prachtig kunstwerk te creëren.

Deze blogpost bevat affiliate links. Lees hier wat dat betekent.

Sunlit Spring Mandala - daisy           Sunlit Spring Mandala - ecru

Details

  • Het patroon bestaat uit 35 toeren en elke toer is uitgeschreven in Nederlandse haaktermen.
  • Het patroon bevat een diagram.
  • Je hebt de keuze om dit patroon met of zonder reliëfsteken te haken. Daarom is dit patroon geschikt voor zowel de gevorderde haakster als een avontuurlijke beginner. Het basispatroon bestaat uit halve vasten, vasten, lossen en stokjes. Dus als jij die steken onder de knie hebt, komt het zeker goed!
  • Als je ergens niet uitkomt, kan je altijd contact opnemen met de ontwerpster (Kim). Ik help je graag verder!

Benodigde materialen

Het patroon

Je kan het patroon makkelijk bestellen in mijn webshop. Het is een PDF-patroon en je ontvangt deze direct na betaling, zodat je meteen aan de slag kunt!