Menu
Haken / Shoplog

Shoplog #1 – Hobbii Black Friday uitverkoop

Toen Hobbii aankondige dat er weer een Black Friday uitverkoop zou komen, maakte mijn hart een sprongetje. Ik kon me namelijk nog goed herinneren dat er vorig jaar hele goede deals tussen zaten. Ik kon dan ook niet wachten tot de uitverkoop zou beginnen!

Toevallig keek ik vorige week woensdag al op de website van Hobbii. Waarom? Tsja, ik vind het nou eenmaal leuk om af en toe op de Hobbii website rond te kijken of ze nog wat leuks hebben. Who am I kidding, ze hebben altijd leuke dingen. Tot mijn verbazing was de Black Friday sale al begonnen! Ik dacht dat het pas op vrijdag 27 november zou beginnen, dus was enorm blij dat ik er op tijd bij was, aangezien kleuren snel uitverkocht raken met dit soort aanbiedingen!

Wat heb ik allemaal gekocht?

Twirls Pastello – Raspberry (5)

Ik had sowieso garen nodig voor een mandala beselling, en het zou mooi zijn als dat in de uitverkoop zou zijn. En ja hoor, Twirls Pastello voor maar €7,90! Normaal ligt de prijs zo rond de 10-14 euro dus dit waΒ  Β  s een mooie aanbieding. De kleur die door de klant is gekozen, is nummer 5 – Raspberry. Een hele mooie roze bol die van donker roze naar lichtroze uitloopt. Ik ben heel erg benieuwd hoe het eindresultaat gaat zijn!

 

Black Friday Limited Edition Cotton Cake – Nr. 5

Ik zag dat er ook Limited Edition cakegaren in de aanbieding was, speciaal voor Black Friday. Net als vorig jaar zijn deze kleuren alleen tijdens de Black Friday actie te koop. Het zijn bollen van 200 gram, 800 meter. Hetzelfde als de Twirls dus. Ik wilde er graag eentje hebben. EΓ©ntje ja, het liefste zou ik ze allemaal willen hebben, maar ik moest streng zijn voor mezelf. Voordat ik het weet, ligt het hele huis vol met garen. Dat is ook niet de bedoeling, want ik hou het graag overzichtelijk. Ik vond het lastig kiezen, maar uiteindelijk is mijn keuze gevallen op nummer 5. Ik vind het kleurverloop van paars naar lichtgroen heel erg gaaf, en ik kijk ernaar uit om er iets moois van te maken! Ik weet nog niet wat, maar de kans is groot dat het een mandala gaat worden πŸ™‚ De andere kleuren zijn ook echt super gaaf. Deze bol kost ook €7,90.

Universe – Twinkle Star (22)

Ik kon het ook niet laten om een bol Universe in kerstkleuren te bestellen. Wat een enorm leuke kleuren, en dan dat glittertje! Te gaaf om te laten liggen. Wat ik ervan ga maken? Ik heb werkelijk waar geen idee. Misschien een omslagdoek? Een kerstkleedje? Ik weet zeker dat ik er ooit een project voor ga vinden. En zo niet, dan is de bol in ieder geval leuke (kerst)decoratie op zich πŸ™‚

Rainbow Cotton 8/8 – Deep Jungle Green (100) / Silver Grey (014)

Het laatste wat ik aan mijn winkelmandje heb toegevoegd, zijn twee bollen Rainbow 8/8. Ik gebruik al een tijdje Scheepjes Cahlista om de ear savers te maken die ik op Etsy verkoop. Ik wilde graag weten of dit garen een vergelijkbaar resultaat zou geven als Cahlista. Omdat het nu in de aanbieding is voor slechts €1,40 per bol, wilde ik de gok wel wagen. Het garen van Hobbii is 50 gram en 75 meter, en Cahlista 50 gram en 85 meter. Ik had dus verwacht dat het wel iets dikker zou zijn. En dat klopte ook. Als ik een ear saver haak met Hobbii garen, valt hij iets groter uit. Ook is het Hobbii garen iets stugger. Maar hoe dan ook ziet het er prima uit, voelt het zachten stevig aan! Dit is dan ook zeker niet de laatste keer dat ik dit garen ga aanschaffen.

Cadeautje

Ook erg leuk trouwens, ik kreeg een gratis digitale toerenteller bij mijn bestelling! Ik heb hem nog niet gebruikt, maar ik denk dat het erg handig is.

Ik heb me aardig in kunnen houden, vinden jullie ook niet? Hebben jullie nog wat moois kunnen scoren tijdens deze uitverkoop?

Zouden jullie vaker een shoplog willen lezen? Zijn er nog andere onderwerpen die je graag op mijn website wil zien? Laat het weten met een reactie onder dit bericht, ik ben erg benieuwd! πŸ™‚