Menu
Haken / Tips

Gehaakte mandala kopen

Gehaakte mandala 30cm, muurdecoratie, housewarming cadeau, slaapkamer decoratie, gang decoratie, huiskamer decoratie groen, wanddecoratie

Gehaakte mandala kopen

Bij mij kan je een gehaakte mandala kopen!

Dus ben je op zoek naar handgemaakte wanddecoratie? Wil jij een eye-catcher in je woonkamer of slaapkamer?

Heb je zelf geen tijd, of lukt het niet?

Zoek niet verder!

Ik ben verslaafd aan het haken van mandala’s. Om te voorkomen dat mijn hele huis vol komt te hangen, heb ik besloten om mandala’s op bestelling te maken.

Je kan zelf de diameter, het garen, het patroon en het type ring (metaal of hout) uitkiezen, en dan ga ik voor je aan de slag!

Ik werk met Scheepjes Whirl, Scheepjes Whirlette, Hobbii Twirls, Hobbii Twirls Deluxe, Hobbii Twirls Shadow en Hobbii Twister, maar ik sta ook open voor andere merken.

Kant en klare mandala kopen? Klik hier om naar mijn shop te gaan.

Interesse?

Heb je interesse in een door mij gemaakte mandala? Stuur dan een email naar

Na ontvangst van je aanvraag zal ik een prijsopgave voor je maken. De prijs zal op zijn minst de materiaalkosten en verzendkosten dekken, en een vergoeding voor de tijd die ik erin heb gestoken. Wanneer je akkoord bent, zal ik de spullen gaan bestellen en aan de slag gaan. Ik hou je constant op de hoogte van de voortgang!

Kijk op mijn instagrampagina voor de mandala’s die ik al gehaakt heb.

Belangrijk

 • Ik kan van tevoren niet zeggen hoe lang het precies gaat duren voordat de bestelling klaar is. Ik doe dit als hobby naast mijn werk, en heb dus niet altijd evenveel tijd. Ook is het sterk afhankelijk van de diameter en de hoeveelheid details in het patroon. Als je bestelt, zal ik een indicatie geven van de tijd die ik denk nodig te hebben.
 • Ik neem maar één opdracht per keer aan, om ervoor te zorgen dat ik volledig kan focussen op ieder project.
 • De verzendkosten worden hoger naarmate het formaat van de ring toeneemt:
  • 40-50 cm: 6,75 (PostNL)
  • 60-70-80cm: 7,95 (GLS)
  • 90-100cm: 11,75 (GLS)
  • Eventueel gratis ophalen in omgeving Zaanstad.
 • Het is ook mogelijk om alleen het haakwerk door mij te laten doen. Ik bestel het garen, haak de mandala en stuur deze naar je op. Dan kan je hem zelf thuis in een ring vastmaken! Ik kan je tips en trucs geven om de mandala zelf in de ring te zetten.

Ik kijk ernaar uit om voor je aan de slag te gaan!