Menu
Haken / Inspiratie

KimHaakt aanwezig op Knit & Knot!

Ik heb leuk nieuws! Zaterdag 9 september ben ik aanwezig op de Knit & Knot brei-, haak- en handwerkdagen in Tilburg!

Wat is Knit & Knot?

Knit en Knot is dé beurs voor alle garenliefhebbers. Of je nou helemaal gek ben van haken, breien of allebei, je zal zeker je ogen uitkijken op deze beurs. Ga lekker bolletjes en andere materialen shoppen en laat je inspireren! Of neem deel aan een workshop en leer een nieuwe techniek.

Wat ga ik doen op Knit & Knot?

Op zaterdag 9 september geef ik 3 workshops mandala’s haken. Daarnaast kan je bij mij langslopen voor tips en inspiratie. Lukt het niet om aan de workshop mee te doen, maar zou je wel graag een mandala haken? Ik neem ook een beperkt aantal pakketten (garen + patroon) mee die je kan aanschaffen.

De workshop

Tijdens de workshop gaan we een mandala van 30 centimeter haken (de Modest Mandala) en leer ik je de basics van mandalahaken. Hoe begin je en hoe haak je in het rond? Je ontvangt instructies om je op weg te helpen met het haken van de mandala.

Na de workshop heb je voldoende kennis en vaardigheden om zelfstandig een mandala te haken en eventueel je mandala verder thuis af te maken als dit tijdens de workshop niet lukt.

Wat kost het om deel te nemen aan de workshop?

Deelname kost €14,95.

Wat is inbegrepen?
  • Patroon Modest Mandala (geschreven en diagram)
  • Garen
  • Ring van 30 centimeter

Het is handig als je je eigen haaknaald meeneemt (2,5mm of kleiner als je los haakt, of groter als je strak haakt), maar ik zorg dat er ook een aantal haaknaalden zijn die je kunt lenen.

Welke kennis heb ik nodig?

Kennis van basissteken (vasten, lossen, stokjes(samenhaken)) is nodig om aan deze workshop deel te kunnen nemen.

Hoe laat begint de workshop?

De tijden van de workshops:

11:00 – 12:00

13:00 – 14:00

15:00 – 16:00

Aan elke workshop kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen.

Hoe kan ik me aanmelden voor de workshop?

Als je zeker wil zijn dat je mee kan doen met een workshop, kan je het beste reserveren. Dat kan door een bestelling te plaatsen in mijn webshop. Je kan hierbij je voorkeur opgeven voor de tijd.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 8 september. Als nog niet alle plekken zijn gereserveerd op de dag van de workshop, is het mogelijk om je de dag zelf aan te melden. Check even bij aanvang van de beurs bij mij of er nog plek is. Betalen is alleen mogelijk per betaalverzoek.

Kosteloos annuleren kan tot 24 uur van tevoren door een e-mail te sturen naar onder vermelding van je ordernummer.